dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Al je veiligheid verkoopt veel producten

Al je veiligheid

Samen met mijn vrouw ben ik van plan om in de tuin te gaan werken en ook nog wat in het huis te gaan verbouwen. Volgens mijn vrouw was het erg belangrijk dat wij wel werkkleding aan hebben dus daarom heb ik een bestelling geplaatst bij Al je veiligheid. Van een vriendin had zij namelijk gehoord dat haar man ook iets ging weghalen in hen huis maar dat hij zich pijnlijk had verwond omdat hij geen speciale handschoenen droog. zij vertelde mijn vrouw dat hij er soms nog steeds last van had. Dat is natuurlijk niet iets wat ik wil overkomen en daarom heb ik voor mijzelf en mijn vrouw handschoenen gekocht. Omdat wij heel veel brandnetels in de tuin hebben staan, heb ik ook een broek gekocht die jouw benen extra goed beschermen omdat het van een hele dikke stof is gemaakt.

Al je veiligheid

Betrouwbaar en professioneel

Ik moet eerlijk toegeven dat ik helemaal niet zoveel af weet van klussen en de kleding die jij daar voor nodig hebt. Daarom heb ik contact opgenomen met Al je veiligheid om eens te vragen wat zij mij nou eigenlijk adviseren. Zij zijn namelijk heel ervaren in dit soort dingen. Het is altijd fijn als jij een bedrijf kan contacteren voor meer informatie. Een vriendelijke vrouw nam op en vertelde dat zij heel veel verschillende dingen verkochten zoals een klimgordel tot aan vel gekleurde jassen. Samen keken wij wat ik het beste kon bestellen voor mijn vrouw en mij. Zij was erg professioneel en kon goed advies geven.

Al je veiligheid