dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Bezoek ook eens de sauna!

sauna

Ben jij al wel eens een keer in de sauna geweest? Wij willen hier maar al te graag eens een keer naartoe. Puur om volledig tot rust te komen en de dagelijkse gang van zaken even links laten liggen.

sauna

Normaal gesproken ben ik niet iemand die graag naakt in een wellnesscentrum rondloopt. Niet zozeer vanwege mijn lichaam, meer dat het niet “standaard” is zeg maar. Enfin, toch wilde ik deze stap maar al te graag een keer nemen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een kuuroord waar wij heerlijk kunnen ontspannen.

sauna

Genoeg gevonden

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij de Thermen in Nijmegen. Hier had ik het ook direct in de gaten dat de kosten bij dit bedrijf een stuk lager is als dat ik elders had gezien. Zal dit bedrijf dan de eerste plaats zijn waar ik volledig zonder zwemkleding ga genieten? Overigens heb ik in de tussentijd er nog wel voor gekozen om eerst telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Ik wilde namelijk graag weten of dat het daadwerkelijk zonder kleding is of dat er ook speciale dagen zijn waar het wel mag. Hier kreeg ik al vrij snel te horen dat zij niet aan zwemkleding doen. Uiteraard heb ik er alsnog voor gekozen om een bezoekje aan deze sauna te nemen. Ben benieuwd hoe dat mijn dag zal gaan verlopen!