dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Bijzonder duurzame producten

Altijd ben ik op zoek naar bijzonder lekkere gerechten. Sinds ik het online magazine heb ontdekt van duurzame producten in Wereld van Culturen, heb ik heel wat leuke recepten gevonden. Samen met een goede vriendin gaan wij minstens één keer per maand naar de Toko om de ingrediënten te kopen om weer een bijzondere maaltijd op tafel te kunnen zetten. Om nog meer inspiratie op te doen zijn wij beiden lid geworden van de Wereld van Culturen, dit online magazine heeft veel meer te bieden dan alleen maar recepten, zo kan je ook bijzonder leuke duurzame producten hier kopen.  

Een wereld van verschil

In Wereld van Culturen lees je meer over:

  • Lifestyle
  • Tradities en ceremonies
  • Boeken
  • Events en festivals
  • Tentoonstellingen
  • Muziek
  • Films en tv

Ook de columns van reizen en andere producten spreken mij bijzonder aan. Zodra er weer wat nieuws online staat, ben ik er als eerste bij. Vooral de duurzame producten hebben mijn aandacht. Het leuke hieraan is dat een bepaald materiaal een tweede leven krijgt. Want wat dacht je van een hangmat gemaakt van parachutestof, duurzame tassen, gemaakt van gebruikte transportbanden of faitrade koffiecups. Iedereen die interesse heeft in de leefwijze van de verre landen kan ik aanraden om het magazine te gaan lezen.