dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Brommerrijbewijs halen!

brommerrijbewijs

brommerrijbewijsBen jij van plan om je brommerrijbewijs te halen? Dan is rijschool Wesseldijk echt iets voor u. Mijn vrouw had erg veel moeite met het halen van haar autorijbewijs en uiteindelijk heeft ze dit helaas opgegeven. Ze is daarom opzoek gegaan naar een andere manier om zich makkelijk te verplaatsen. Het brommerrijbewijs kwam toen al snel ter sprake. Het hebben van een brommer is namelijk ideaal. Zo zou mijn vrouw nog steeds overal naartoe kunnen en dit leek haar wel wat.

brommerWe zijn daarom opzoek gegaan naar een goede rijschool waar ze in een keer zou slagen. Op het internet kwamen we vervolgens veel aanbieders tegen. We kwamen er ook achter dat rijschool Wesseldijk een enorm hoog slagingspercentage heeft. Bijna iedereen die hier les gehad heeft is in een keer geslaagd en dat is natuurlijk niet voor niets. Mijn vrouw en ik besloten daarom om een kijkje op de website te nemen en hier kwamen we erachter dat de rijschool absoluut niet duur is. Ze heeft toen een pakket aangeschaft waarbij ze theorie cursus, theorie examen, praktijkles en haar praktijk examen allemaal voor een mooie prijs kreeg.

rijbewijsGeweldig idee!

Dankzij de lessen heeft mijn vrouw haar theorie en haar praktijk in een keer gehaald. Dit scheelt weer een hoop geld en ze is erg blij met het feit dat ze nu scooter kan rijden. We hebben al een mooie Vespa gekocht en daar kan ze nu de hele zomer al van genieten. Kortom, een echte aanrader!