dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Creme voor de droge huid

Ben jij op zoek naar een creme voor droge huid? Dan weet ik voor jou een heel goed product waar jij zeker een goede resultaat mee zal behalen. Tegenwoordig zitten er in heel veel producten steeds meer chemische bestandsdelen. Dit vind ik zelf helemaal niet prettig en heb het liefst iets natuurlijks. De chemische bestandsdelen lijken mij namelijk helemaal niet goed voor het lichaam en dan heb ik het nog niet eens over de allergische reacties die daardoor worden veroorzaakt. Deze kreeg ik namelijk heel vaak, waardoor mijn lichaam helemaal onder de rode vlekken kwam te zitten. Maar sinds ik de producten van het merk Kneipp gebruik, is dat helemaal verleden tijd.

Creme droge huid

Producten met een goede kwaliteit

Sinds ik de producten van Kneipp gebruik wil ik niks meer anders. Voordat ik deze creme voor droge huid ging gebruiken, voelde mijn vel altijd heel droog en trekkerig aan. Vooral als ik onder de douche vandaan kwam. Door dat het zo trekkerig was, ging mij vel daardoor heel erg jeuken en zag je heel goed de droogtelijntjes. Om mijn lichaamstype te analyseren, ben ik naar een reformzaak gegaan en deze gaf aan dat mijn lichaam vochtarm was. Deze heeft mij dan ook de producten van Kneipp geadviseerd.

Creme droge huid

Verschillende lijnen

Dit merk heeft verschillende soorten lijnen met verschillende artikelen. Zo zijn er artikelen om te smeren, voor het bad en voor onder de douche. Hierbij kan jij denken aan:

  • Doucheolie
  • Bodylotion
  • Badzout
  • Badolie
  • Voetproducten
  • Badbruistabletten

Via de website van Kneipp, kan jij je ook aanmelden op een nieuwsbrief. Zo blijf jij op de hoogte van alle nieuwtjes.