dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Dankzij Al je veiligheid kan mijn man werken!

Al je veiligheid

Vanaf het moment dat ik op de website van Al je veiligheid ben geweest weet ik het zeker. Dit bedrijf heeft ervoor gezorgd dat mijn man het werk weer vlot op kan pakken. Hijzelf is namelijk werkzaam als ZZP-er. Dit houdt in dat hij zijn eigen spullen dient aan te schaffen om het werk goed uit te voeren. Zo is vorige week zijn klimgordel kapot gegaan. Deze heeft hij nodig anders is het niet toegestaan om op het dak de werkzaamheden uit te voeren. Hier baalde hij zo van aangezien hij ook geen inkomen heeft als hij thuis zit. Enfin, samen met mijn man ben ik op het internet gaan zoeken in de hoop hier snel vervanging voor te vinden.

Al je veiligheid

Resultaten genoeg!

Tijdens mijn zoektocht op het internet heb ik meerdere bedrijven gezien. Echter ben ik op de website van Al je veiligheid gebleven. Hier zag mijn man namelijk vrijwel meteen dat de kosten bij dit bedrijf een stuk aantrekkelijker zijn. Bij andere webshop hebben wij ook wel een klimgordel gezien. Enige nadeel was dat zij daar de hoofdprijs vragen, iets waar wij niet op zitten te wachten.

Al je veiligheid

Uiteindelijk heeft mijn man er dan ook voor gekozen om op de bovenstaande website een bestelling te plaatsen. Deze bestelling werd erg snel bij ons bezorgd. Mijn man heeft zijn werk weer op kunnen pakken en is meer dan tevreden over de kwaliteit!