dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

De beste BHV in Zwolle!

BHV zwolle

ZoektochtBHV zwolle

Gisteren heb ik mijn diploma BHV in Zwolle gehaald. Hier keek ik al een tijdje naar uit, want het leek mij ongelofelijk interessant. Mijn baas vroeg mij een maand geleden of ik hier interesse in zou hebben, omdat het zelf niet meer altijd aanwezig wilde zijn op kantoor. Toen ik dat hoorde heb ik direct toegezegd en ben ik gaan zoeken naar een locatie om dit te volgen. Hij had namelijk nare ervaringen gehad met waar hij het heeft gedaan, dus raadde mij aan naar iets anders op zoek te gaan. Op internet las ik heel veel positieve dingen over G4s en daar ben ik toen meer informatie over gaan opzoeken. Toen kwam ik erachter dat zij op heel veel plekken door het land zitten en dus ook hier in de buurt. Ik hoefde zelfs nog korte te rijden dan dat ik gewoonlijk naar mijn werk doe.

Mogelijkheden

BHV zwolle

Toen ik bij de cursus BHV aankwam in Zwolle, werd ik heel erg hartelijk ontvangen. De instructeurs waren ongelofelijk aardig en gaven iedereen ook genoeg persoonlijke aandacht. Daardoor kreeg ik veel vertrouwen in het afleggen van het examen. Deze heb ik uiteindelijk ook met vlag en wimpel gehaald. In de toekomst wil ik hier ook nog graag mijn ehbo certificaat halen. Dit vind ik namelijk ongelofelijk interessant. Mocht jij hier ook interesse in hebben, neem dan eens een kijkje op hun website voor alle informatie en mogelijkheden. Als jij nog vragen hebt, kun jij deze gewoon stellen door te bellen of een mailtje te sturen.