dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

De beste Goodridge nippel!

Wanneer u op zoek bent naar een nippel, kunt u deze het beste halen bij The Autosport Company. Kies dan voor de Goodridge Nippel! Deze nippel is van zeer hoge kwaliteit en dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Het is een echte aanrader om hier uw Goodridge nippel te halen!

Wat is een nippel?

Wanneer u twee buizen aan elkaar moet maken, heeft u een verbindingsstuk nodig. Dit is een nippel. In tegenstelling tot de mof die aan de buitenkant van de buizen wordt aangebracht, zit de nippel aan de binnenkant. Een nippel heb je in twee verschillende uitvoeringen. Zo bestaat er een gladde nippel of een nippel die voorzien is van schroefdraad aan één of beide kanten. Een nippel wordt vaak van metaal of kunststof gemaakt.

Wat is Goodridge?

Goodridge is een fabrikant die al een zeer lange tijd voor de autosport- en motorsport markt verschillende nippels en slangen produceert. Goodridge heeft een zeer groot assortiment met verschillende producten voor de autosport- en motorsport markt. Zo hebben ze in hun assortiment banjobouten, slangwartels, push-lock koppelingen, banjo ogen, remnippels, t-stukken, diverse soorten slangen, adapters, slangpilaren en nog veel meer. Ook levert Goodridge verschillende kant en klare remslang sets.

In de autosport- en motorsport wereld is Goodridge een zeer populaire naam. Zeker wanneer het gaat om nippels en slangen. Goodridge is niet de enige op de markt. Zij voeren al jarenlang met succes de producten van QSP Products, welke ook een zeer brede range van soortgelijke producten levert.