dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

De beste instructeursopleiding

Instructeursopleiding

Mijn baas had een belangrijke mededeling tijdens de vorige meeting waar het hele team van mijn afdeling bij aanwezig was. Hij vertelde die iemand de instructeursopleiding mocht gaan volgen van ons team. Dat was natuurlijk heel erg groot nieuws, want iedereen van ons team wilde dat heel erg graag. Daarbij kwam veel verantwoordelijkheid bij kijken en ik dacht bij mijzelf dat ik dat wel aan zou kunnen. Het leek mij leuk om meer te leren over veiligheid en daarom gaf ik mij op om kans te maken op de cursus. Bijna elke collega gaf zich op, dus het was heel spannend wie het mocht gaan doen. Vandaag zou mijn baas het bekend maken en dat was duidelijk te merken. Er ging een gespannen sfeer op de werkvloer die iedereen voelde. Toen de deur van het kantoor open ging keek iedereen afwachtend naar mijn baas, want hij zou binnen enkele minuten bekend maken wie het geworden was.

Instructeursopleiding

Een hele eer

Mijn baas maakte er een hele show van omdat hij wist dat wij allemaal in spanning zaten. Na een hele toespraak begon hij eindelijk over wie de instructeursopleiding bij een goed bedrijf mocht gaan volgen. Ik kon het bijna niet geloven toen hij mijn naam uitsprak. Het was echt een hele eer dat mijn baas mij had uitgekozen. Ik beloofde hem dat ik heel goed zou opletten en zoveel mogelijk kennis zou opdoen. Al mijn collega’s begonnen te klappen, wat ik heel sportief van hen vond. Wat kijk ik uit totdat mijn cursus eindelijk begint.

Instructeursopleiding