dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

De mooiste en luxe vakantie boeken

luxe vakantie

Eerste keerluxe vakantie

Een luxe vakantie is iets wat iedereen eens in zijn of haar leven moet beleven. Zelf heb ik mijn eerste pas vorige week geboekt en ik kan er nu al eigenlijk niet meer op wachten. Helaas duurt nog 3 maanden voor ons vliegtuig vertrekt naar het mooiste eiland van Europa, namelijk Ibiza. Hier ben ik al wel eens geweest, maar toen hebben wij gewoon in een simpele bed en breakfast geslapen. Dat gaan wij dit keer helemaal anders doen, want wij slapen in een 4 sterren hotel en als het goed is heeft onze kamer dan uitzicht over de zee. Hier kijk ik echt naar uit, want op de foto’s zag het er heel ontspannen uit. Dat is ook de reden dat wij hierheen gaan, om even helemaal tot rust te komen. Mijn vriend en ik hebben allebei een hele hectische baan en daar willen wij even van vluchten. In totaal gaan wij 10 dagen en 9 nachten, dus dat is ook nog wel redelijk lang.

luxe vakantiePrioriteiten

Tijdens onze luxe vakantie gaan wij voornamelijk zwemmen, zonnen en een aantal bezienswaardigheden bezoeken. Het liefst zou ik ook nog naar een feestje gaan, want deze zijn daar ook heel erg veel. Hier komen vaak hele goede artiesten zoals Kygo en Tiesto. Het kost dan wel iets, maar dat heb ik er voor over. Het is waarschijnlijk iets wat ik maar 1 keer in mijn leven ga meemaken. Mocht jij hier ook interesse in hebben, neem dan een kijkje op de website van Silk Travels voor meer informatie.