dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Dit is de beste tolk van Nederland

tolk

Lerendetolk

Vorige maand ging ik op zoek naar een tolk voor een gesprek wat ik met een klant wilde houden. Wij zijn namelijk bezig om uit te breiden naar Azie, maar de taal spreken wij geen van allen goed genoeg. Ik kan het het beste van iedereen, maar dat is nog steeds niet voldoende om een heel gesprek te houden. Daarom was dit voor nu even de beste optie en hopen wij in de toekomst het helemaal zelf te doen. Via een vriend kreeg ik de tip om eens op de website van SIGV Cooperatie te kijken en dit ben ik dan ook direct gaan doen. Daar stond een heleboel informatie die voor mij erg nuttig was, maar ik had nog wel een aantal vragen. De afspraak met de mogelijke afnemer was namelijk via Skype en ik wist niet zeker of dit ook mogelijk was. Gelukkig vertelde de vrouw aan de telefoon mij dat dit ook mogelijk was en dat ik mij geen zorgen hoefde te maken daarover. Zolang de verbinding met internet goed zou zijn, moest het goedkomen.

tolk Vlot

Inmiddels is het gesprek al achter de rug en is alles met de tol erg soepel verlopen. Zij heeft alles erg duidelijk voor ons kunnen vertalen en het ging ook nog eens snel. Mocht jij hier nu ook gebruik van willen maken, raad ik jou aan om eens een kijkje te nemen online. Zo krijg jij direct een beeld of het iets voor jou is en anders kun jij ook altijd nog even contact met hen opnemen.

Meer verhalen