dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Dit restaurant in Amsterdam moet jij kennen!

restaurant amsterdam

restaurant amsterdam Vorige week ben ik bij een restaurant in Amsterdam geweest waarvan ik had gewild dat ik hem veel eerder kende. Hier heb ik namelijk ongelofelijk lekker gegeten voor een hele goede prijs. Samen met mijn vriend hadden wij de hele dag gewinkeld en eigenlijk was het plan om gewoon naar huis te gaan. Toen liepen wij hierlangs en toen ik naar binnen keek wist ik direct dat ik hier even wilde kijken. Het zag er zo ongelofelijk mooi en gezellig uit, dat ik het niet kon weerstaan. Gelukkig hadden wij nog oppas voor onze dochter, dus toen zijn wij een drankje gaan doen op het terras. Het was namelijk heerlijk weer, dus het was heerlijk om in het zonnetje te zitten. De bediening was heel erg goed en dat is voor mij het belangrijkste. Dan kan het eten nog zo lekker zijn, maar als het te lang duurt, dan vind ik het al meteen niet leuk daar. Gelukkig had ik daar hier helemaal geen problemen mee.

Hier is alles heerlijk

restaurant amsterdam

Dit restaurant ligt erg centraal in Amsterdam en is daarom vanaf alle kanten makkelijk te bereiken. Mocht jij ook lekker een avondje uit willen om heerlijk te dineren, dan kan ik jou zeker aanraden om hier eens heen te gaan. Het menu staat ook op de website, dus mocht jij benieuwd zijn, dan kun jij altijd daar eens kijken. Daarnaast kun jij hier ook verschillende foto’s vinden die de fijne sfeer die er hangt goed weergeven. Neem dus snel eens een kijkje!