dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een goede tussenvloer

Tussenvloer

Het was zo leuk om het hele proces mee te mogen maken van hoe een tussenvloer wordt gemaakt. Eerst wist ik helemaal niets over dit onderwerp en nu weet ik er opeens vrij veel vanaf. Dat komt omdat ik er een heb laten bouwen in mijn magazijn. Dat was noodzakelijk want er was veel te weinig plek. Toen kwam mijn vrouw op het idee om zoiets te laten bouwen. Zelf vind ik het altijd erg belangrijk om elke dag nieuwe dingen te leren dus daarom heb ik gevraagd of ik bij elke stap aanwezig kon zijn. Zo kon ik in de gate houden of alles ging zoals ik het wilde en hoe zij te werk gingen. Het begon allemaal met het ontwerpen van de stelling.

Tussenvloer

Zeer leerzaam

Toen zij de tussenvloer in de computer gingen ontwerpen zat ik erbij. Het was heel gaaf om te zien hoe makkelijk die persoon dat kon. Daarna werd alles gecheckt en ingevoerd in een systeem. Dat gaf de opdracht door aan de fabriek welke stukken zij moesten gaan maken. Zelf heb ik ook even een kijkje genomen in de fabriek. Dat zag er erg indrukkend uit. Nadat alle onderdelen klaar waren, werden die vervoert naar mijn opslagplaats. Daar hebben zij alle onderdelen zo neergelegd dat zij snel konden werken en alles op volgorde klaar lag. Toen zij de hoogte in gingen toen had iedereen ook een klimgordel om. Dat was natuurlijk voor de veiligheid. Het was heel gaaf om te zien hoe alles perfect in elkaar paste.

Tussenvloer

Meer verhalen