dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een leuke eerste rijles? Osseforth!

eerste rijles

Wil jij ook een leuke eerste rijles? Al jarenlang begeleid ik leerlingen die het rijbewijs willen behalen. Het werk vind ik erg leuk omdat je in korte tijd hun veel kan leren en je dan ook een stijgende lijn ziet. Ik zie het als een uitdaging om elke leerling aan het bewijs te helpen. Ik zie het voor mezelf ook als falen als iemand niet slaagt voor het examen. Zo had ik laatst iemand die erg zenuwachtig de auto in kwam. Zij was werkelijk bang voor alles en het leek mij een flinke klus om haar te helpen. Doordat ik dit al een aantal keer had meegemaakt wist ik precies hoe ik met deze situatie moest om gaan. Zelf moest ik zo rustig als mogelijk blijven en telkens blijven coachen. Het proces van haar verliep in het begin stroef maar na enkele weken had ook zij het bewijs gehaald! eerste rijles

 

Tevreden klanten!

Wij proberen jou vanaf de eerste rijles zo goed als mogelijk te begeleiden. Niet voor niets hebben wij bij onze organisatie een slagingspercentage van 75%! Wij weten precies wat voor ondersteuning iemand nodig heeft om met vertrouwen het examen te halen. Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd telefonisch contact opnemen. Onze adviseurs zullen graag antwoord geven hierop! Hiernaast kan je altijd de website bezoeken om inspiratie op te doen over onze dienstverlening. Jij wilt toch ook zo snel als mogelijk je bewijs halen en lekker met de auto rond touren. Ons doel is om jou zo snel als mogelijk hieraan te krijgen!