dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een polyester zwembad is ontzettend handig

logo

zwembad waterAl een tijdje ben ik op zoek naar een mooi zwembad voor in mijn huis. In het begin wilde ik een bouwkundig zwembad laten plaatsen, maar uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om toch voor een polyester zwembad te kiezen. Er zaten voor mij verschillende voordelen aan vast en eigenlijk is het net zo goed als ieder ander zwembad.

Goed advies

Voor het polyester zwembad heb ik het bedrijf Bodyfit ingeschakeld. Via het internet was ik terecht gekomen bij dit bedrijf. Het portfolio op de website sprak mij heel erg aan, omdat de meeste zwembaden heel modern waren. Een modern zwembad is ook iets wat ik wil hebben en daarom heb ik contact opgenomen met het bedrijf.

Zwembad polyesterDe adviseur is bij mij op locatie komen kijken waar hij mee te maken had. Er waren een aantal dingen waar rekening mee moest worden gehouden. Het advies van de adviseur vond ik heel erg goed en uiteindelijk heb ik besloten om een polyester zwembad te laten plaatsen. Volgens de adviseur zaten er voor mij alleen maar voordelen aan. Een van de voordelen was dat het zwembad snel klaar zou zijn en ik zelf helemaal niks hoefde te doen.

Nadat ik een aantal afspraken gemaakt heb heeft de adviseur alles in werking gezet. Een week later is het team van Bodyfit aan de slag gegaan bij mij thuis en na een aantal intensieve werkdagen was mijn zwembad helemaal af!

Het ontwerp van mijn zwembad vond ik echt geweldig en ik moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben met de kwaliteit!