dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een prodeo advocatenkantoor heeft mij echt geholpen

zorg zorg1Een hele poos geleden werd ik na een avondje stappen belaagd door een aantal jongens die op problemen uit waren, uit zelf verdediging heb ik er één een klap gegeven nadat ze mij trachtte te slaan. Een prodeo advocatenkantoor heeft mij uiteindelijk uit deze situatie gered nadat ik werd gearresteerd door de Politie, doordat ik geen verwondingen had gingen ze er van uit dat ik de dader was en werd ik dus een verdachte. Eenmaal op het bureau had ik snel een advocaat ingehuurd bij het bovenstaande advocaten bureau en dat heeft mij echt gered, ik werd namelijk vrijgesproken, niet meet dan normaal vind ik eigenlijk aangezien ik zelf het slachtoffer was en ik vind het een grote schande van het OM.

Gelukkig werd het opgelost

Dankzij de hulp van het prodeo advocatenkantoor kon ik gelukkig snel weg van het zorg2 bureau, dankzij de goede maar voor professionele hulp van de advocaat die mij geholpen heeft is alles snel duidelijk geworden en ben ik met een schade vergoeding naar huis gegaan. Wanneer je wordt aangehouden is het het verstandigst om gelijk een advocaat in te schakelen en niet het verhoor in te gaan zonder aangezien alles wat je zegt tegen je wordt gebruikt, vooral in gevallen waar bij je zelf eigenlijk slachtoffer bent is het verstandig om hier zeker gebruik van te maken.