dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Genieten van verse groente en vis

Mygoodfoodshop

Mijn vriend en ik houden erg van koken met goede en verse producten. Daarom bestellen wij sinds kort bij Mygoodfoodshop. Zij verkopen echt hele mooie producten zoals verschillende groente, fruit, vis en noten. Al deze dingen zijn erg gezond en goed voor je, dat is precies wat wij zoeken als het om voedsel gaat. Het is erg handig want jij kunt pakketten bestellen maar ook dingen los uitkiezen. Wij vinden het leuk om af te wisselen zodat wij steeds weer iets nieuws kunnen bereiden. Als wij op tijd weten dat er gasten langs gaan komen dan bestellen wij altijd wat meer zodat er voor iedereen genoeg is. Laatst heb ik voor mijn vader en moeder een heerlijke maaltijd klaar gemaakt met zelf en tomaten uit de oven.

Mygoodfoodshop

Een zeer handig systeem

Wij zijn bij Mygoodfoodshop gekomen door een vriendin van ons beide. Zij vertelde dat zij graag verse vis at maar dat niet bij haar in de buurt te krijgen was. Zij heeft daarom online naar een oplossing gezocht en daarom kwam zij bij hen uit. Omdat zij zo erg te spreken was over dit systeem hebben mijn vriend en ik het ook eens geprobeerd. Toen er een pakketje voor de deur stond toen ik thuis kwam pakte ik het gelijk uit. Alles wat wij gekocht hadden zag er echt heel goed uit. Die avond aten wij een heerlijk vis gerecht met veel groente. Door deze goede ervaring besloten wij om dit vaker te doen zodat wij altijd verse producten konden eten.

Mygoodfoodshop