dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Het beste Horecabier

Horecabier

Het is heel erg belangrijk dat jij in jouw kroeg lekkere drankjes kan aanbieden, want daar komen de gasten natuurlijk voor. Daarom heb ik besloten om Horecabier te bestellen in hun webshop. Sinds ik dat heb gedaan, krijg ik steeds vaker complimenten over de drank die ik schenk in mijn kroeg. Het is altijd fijn om complimentjes te ontvangen, dan weet jij ook dat jij goed bezig bent en gasten tevreden zijn. Toen ik een aantal jaar geleden de kroeg over nam van mijn vader vond ik dat best wel spannend. De kroeg zit namelijk al heel veel generaties in de familie. De druk om dan goed te presteren is dan best wel hoog. Ik vind het heel erg belangrijk dat iedereen nog steeds met plezier hier komt, ook al is de kroeg niet meer van mijn vader. De opa van mijn vader is deze kroeg ooit begonnen samen met de oma van mijn vader. Toen hij te oud werd, heeft mijn opa het weer van hem overgenomen. Toen mijn vader oud genoeg was, begon mijn vader te werken achter de bar. Mijn opa heeft mijn vader alles geleerd over de kroeg. Mijn vader kon natuurlijk zijn geluk niet op toen hij doorkreeg dat ik ooit de kroeg wilde overnemen.

Horecabier

Veel tevreden klanten

Het was heel erg leuk om alle kneepjes van het vak te leren. Doordat ik al vanaf jongs af aan in de kroeg kwam, kende ik ook al heel veel vaste klanten. Toen die hoorde dat ik uiteindelijk de kroeg zou gaan overnemen, waren zij heel erg benieuwd naar hoe ik dat zou aanpakken. Het was erg fijn om zo goed voorbereid te zijn, want een onderneming runnen is niet altijd even makkelijk. Er zijn natuurlijk heel veel dingen waaraan jij moet denken. Toen onze vaste leverancier van het brouwsel wat wij verkochten er opeens mee ophield, moest ik heel snel een oplossing bedenken. Dat was best even spannend, want ik was echt net begonnen met deze nieuwe baan als baas. Toen ik op het internet zocht naar een nieuwe leverancier kwam ik Horecabier tegen. Op het internet las ik allemaal positieve berichten over deze webshop. Naast dat zij heel erg veel verschillende merken aanboden, boden zij ook hun eigen huismerk aan. Dat leek mij wel heel erg interessant, omdat bijna geen een kroeg dat speciale brouwsel aanbood.

Horecabier

Een goede keuze

Het was natuurlijk best spannend om een heel nieuw soort pils in huis te halen, zeker omdat wij zoveel vaste klanten hadden. Wat als zij helemaal niet blij waren met het nieuwe brouwsel. Toen het eenmaal binnen was gekomen en ik het voor het eerst ging schenken, was ik erg benieuwd naar de reacties. Tot mijn grote opluchting was iedereen echt heel positief. Zij vonden het echt heel erg lekker. Het is echt heel erg bijzonder dat onze kroeg al zo lang bestaat en al die tijd in de familie gebleven is. Ik hoop dat een van mijn kinderen ooit de kroeg wil overnemen.