dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ik huurde voertuig voor machinetransport

Machinetransport

Doordat mijn bedrijf zo hard aan het groeien is, heb ik besloten om mijn bedrijf uit te gaan breiden naar het buitenland. Daar moest ik heel veel voor regelen zoals het machinetransport. Een aantal jaar geleden ben ik mijn eigen onderneming begonnen en het groeide veel sneller dam dat ik ooit heb durven dromen. Het was niet te geloven dat het gelijk zo goed ging. Na lang na gedacht te hebben, heb ik besloten om mijn bedrijf gedeeltelijk te verplaatsen naar een ander continent. Daar kwam toch wat meer bij kijken dan dat ik in eerste instantie dacht. Toch wilde ik mijn plan heel erg graag doorzetten omdat ik zeker wist dat mijn bedrijf ook in een ander wereld deel succesvol zou zijn. Het was een kans wat ik niet aan mij voorbij kon laten schieten.

Machinetransport

Wat een goede service

Aan het bedrijf wat ik ging inhuren, voor de machinetransport, vertelde ik dat ik iets wilde laten vervoeren wat over de zee moest naar een ander werelddeel. Dat vond ik zelf best wel spannend, want er kon natuurlijk van alles mis gaan. Ook wist ik niet goed hoe ik een boot zou moeten benaderen. Zij vertelde mij dat zij dat gewoon voor mij konden regelen. Dat vond ik echt een hele goede service van hen dus daar geef ik het bedrijf een groot compliment voor. Binnen enkele weken was alles geregeld en de verhuizing kon beginnen. Het hele proces was erg spannend allemaal maar gelukkig wist ik dat het bedrijf goed zijn werk deed.

Machinetransport

 

Meer verhalen