dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Interessante juridische vacatures in Amsterdam gevonden

juridische vacatures Amsterdam

Tijdens mijn zoektocht naar juridische vacatures Amsterdam had ik het vrij snel gevonden! Echter had ik nooit verwacht dat ik eindelijk mijn droom functie uit kan voeren.

juridische vacatures Amsterdam

Voorheen zocht ik niet op het internet naar een andere functie. Ik ging er namelijk vanuit dat je dit niet op het internet kunt vinden. Enkele weken terug had een vriendin van mij online een nieuwe baan gevonden. Laat dit nou net precies de functie zijn die ik ook graag wil uitoefenen. Zodoende ben ik gaan navragen waar zij het heeft gevonden. Zij verwees mij naar de pagina van advocatenjuristen.nl. Zelf had ik nog nooit van dit bedrijf gehoord, echter heeft het wel mijn interesse gewekt.

juridische vacatures Amsterdam

Veel succes en dat op het internet!

Uiteindelijk ben ik in de juridische vacatures gaan zoeken en terecht gekomen bij een bedrijf in Amsterdam! Praktisch bij mij om de hoek waardoor het mijn interesse heeft gewekt. Uit nieuwsgierigheid heb ik mijn c.v. gestuurd naar dit bedrijf. Hopelijk dat ik snel een bericht terug zou krijgen. Aan het einde van die dag had ik al bericht terug dat zij graag een afspraak willen maken met mij! Dit had ik nooit verwacht waardoor ik onwijs enthousiast was geworden! Tijdens mijn sollicitatiegesprek merkte zij dat ook op. Hier kon ik dan ook vertellen dat ik er onwijs veel zin in heb en niet meer kon wachten totdat ik aan de slag mocht gaan.