dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Juwelier Leiden: voor mooie sieraden

Onlangs hebben mijn man en ik een bezoekje gebracht aan juwelier Leiden. Dit omdat wij binnenkort gaan trouwen. Bij een huwelijk horen natuurlijk trouwringen. Wij wilden graag er een aantal bekijken om de juiste keuze te maken. Deze ring draag jij natuurlijk de rest van jouw leven. Wij zijn daarvoor naar de zaak: Juwelier Plessen gegaan. Mijn man en ik dragen allebei heel veel zilver, maar wij wilden wel een trouwring hebben van goud. Zo kregen wij het advies van de medewerker om witgoud te nemen. Dit paste het beste bij zilver. De medewerker liet ons verschillende keuzes daarin zien.

Juwelier Leiden

Mooie trouwringen

Dit bedrijf bestaat al meer dan zestig jaar en heeft daardoor ook veel expertise op het gebied van sieraden. Ook heeft dit bedrijf een eigen klokkenfabriek. Er worden door deze zaak vele modellen klokken gemaakt. Deze klokken hebben zowel een klassiek uiterlijk als een modern uiterlijk. Hierbij kan jij denken aan:

  • Staande klokken
  • Wandklokken
  • Barometers
  • Schoolklokken

Natuurlijk kan jij bij deze zaak ook terecht voor andere sieraden zoals, armbanden, colliers, horloges en andere ringen. De medewerkers kunnen jou een goed advies geven over de verschillende merken. Voor ons is dit de beste juwelier van Leiden. Voor meer informatie raad ik jou aan om eens op de website te kijken van dit bedrijf.