dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Mijn lievelings leverancier in cosmetica

leverancier in de cosmetica

Dromen waarmakenleverancier in de cosmetica

Sinds een jaar heb ik de beste leverancier in cosmetica voor mijn merk gevonden. Een aantal jaren terug merkte ik dat er eigenlijk weinig te vinden was zonder siliconen. Zelf ben ik hier erg gevoelig voor en vermijd ik het liever om dit op mijn huid te smeren. Wanneer ik dat wel doe merk ik al snel dat ik puistjes krijg en deze trekken dan maar langzaam weg. Het enige wat ik kon gebruiken waren hele dure producten, maar dat vond ik echt zonde van mijn geld. Toen ben ik dus maar gestopt met het dragen van foundation en dat soort producten. Eigenlijk vond ik dat hartstikke stom, omdat ik het wel altijd erg leuk vond om hiermee te experimenteren. Mijn vriend was degene die ermee kwam om zelf iets te gaan oprichten, want volgens hem zouden er meer mensen zijn met dit probleem. Toen ik op internet las, was dat inderdaad zo en toen ben ik meteen gaan zoeken naar alle mogelijkheden.

Gevondenleverancier in de cosmetica

Uiteindelijk kwam ik bij deze leverancier in cosmetica uit en ben ik met hen in zee gegaan. Zij hebben mij ongelofelijk geholpen bij het ontwerpen van de verpakkingen en inhoud. Ook produceren zij nu inmiddels bijna 12 maanden voor mij en ik ben nog steeds erg tevreden. Mocht jij ook naar zoiets op zoek zijn, neem dan zeker een kijkje op de website van Cosmetize. Hier kun jij meer informatie vinden, maar ook meer lezen over alles wat er wel niet mogelijk is bij hen.