dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Naar de kapper in Veldhoven

kapper Veldhoven

Persoonlijk kijk ik altijd heel erg er naar uit om naar de kapper Veldhoven te gaan. Daar kan ik dan mijn haar weer laten knippen, wassen en laten verzorgen. Het voelt echt allemaal als een massage dus ik kom ook altijd heel rustig van mijn afspraak terug. Deze keer heb ik besloten om voor mijn volgende afspraak iets anders te doen. Ik ben namelijk wel toe aan een nieuwe look voor in de zomer. Het lijkt mij erg fijn om een heel stuk van mijn haren af te laten knippen zodat mijn kapsel wat frisser wordt. Mijn moeder denkt dat het mij echt heel mooi gaat staan.

kapper Veldhoven

Samen naar de kapsalon

Samen met mijn moeder ga ik altijd naar de kapper in Veldhoven. Wij vinden het altijd erg gezellig om samen te gaan want soms moet jij best lang in de stoel zitten. Dan is het leuk om elkaar gezelschap te houden. Mijn moeder besloot deze keer om haar haar ook maar eens te veranderen. Zij ging voor een mooie donkere kleur. Na heel wat uren in de salon te hebben doorgebracht te hebben, stapte mijn moeder en ik met onze nieuwe look de deur uit. Wij waren beide erg blij met het resultaat.