dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Private label zonnebrand bestellen? Doe het hier!

private label zonnebrand

Wil jij jouw productlijn uitbreiden en een private label zonnebrand bestellen? Dan kun je dat eenvoudig doen bij Cosmetize! Zelf heb ik ook samengewerkt met Cosmetize en daar ben ik erg tevreden over. Op de website zag ik namelijk dat zij allerlei producten aanbieden. Daar kun jij je eigen label van maken. Zodoende kun je dus een schoonheidsassortiment aan jouw productlijn toevoegen. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld naast jouw make-up, nu ook verzorging aan te bieden. Met Cosmetize ga je in overleg over wat je verwacht van het product en wat zij voor jou kunnen doen. Zij maken dan het product en jij plakt er jouw etiket op. Zo simpel is het! Naast onze home artikelen hebben wij al geruime tijd geurstokjes in de winkel. Die zijn ook op maat gemaakt. Bij Cosmetize hebben wij parfum laten maken. Op basis van de geurstokjes, omdat wij daar zoveel fans van hadden! Dit slaat nu echt aan bij onze bezoekers.

private label zonnebrand

Private label zonnebrand is een waardevolle toevoeging

Iedereen wil zich beschermen tegen de zon. Daarom is een private label zonnebrand een waardevolle toevoeging. Mensen die toch al in jouw winkel kopen, kunnen dit snel als impuls aankoop gebruiken. Zodoende leg je deze producten bijvoorbeeld bij de kassa en plak je er een aantrekkelijke prijs op. Dat jouw klanten gegarandeerd jouw zonnebrand gaan gebruiken staat vast!

private label zonnebrand

Goede samenwerking

Zoals ik al even liet doorschemeren hebben wij een goede samenwerking gehad met Cosmetize. Natuurlijk hoef je niet keer op keer je assortiment uit te breiden. Maar wanneer wij dat wel weer willen doen, zijn zij de eerste! De communicatie verliep duidelijk en wij hebben mooie producten van hen ontvangen. Je kunt de website eens bekijken om te zien wat zij zoal aanbieden. Ook kun je eenvoudig contact opnemen met hen. Veel succes hiermee!