dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Samen tapas eten in Venlo

tapas eten venlo

Samen met mijn familie gaan wij elk jaar naar een restaurant toe waar nog niemand van ons gegeten heeft. Dit jaar was het mijn beurt om te kiezen en daarom koos ik voor tapas eten in Venlo. Van een vriendinnetje van mij had ik namelijk gehoord dat zij daar echt super lekkere kleine gerechtjes hadden. Zij was er een tijdje geleden geweest samen met haar nieuwe vriend. Toen ik het restaurant aan mijn ouders voorstelde waren zij erg enthousiast. Wij hadden met de familie afgesproken dat elke jaar iemand anders mocht kiezen waar wij naartoe gingen. Dat was erg leuk, want zo kwamen wij op veel verschillende plekken.

tapas eten venlo

Een geslaagde avond

Eindelijk brak de dag aan dat wij tapas gingen eten in Venlo. Daar hebben mijn familieleden en ik heel erg naar uitgekeken. Toen wij aankwamen bij het restaurant, werden wij hartelijk ontvangen. Wij hadden een mooie grote tafel bij het raam. De menukaart die wij voor ons kregen was echt heel groot. Ik zag gelijk dat er super veel lekkere gerechten op stonden. Het was fijn dat wij meerdere kleine gerechten konden bestellen want anders had ik echt niet kunnen kiezen. Toen wij weer naar huis gingen zei mijn vader dat hij het een geslaagde avond vond.

Meer verhalen