dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Telefoon reparatie Arnhem repareerde mijn telefoon

telefoon reparatie arnhem

Laatst ben ik een keertje uitgegaan in met een paar vrienden. De sfeer zat er goed in en dat kwam mede door de drankjes die we hadden genuttigd. Als je er veel nuttigt gaat er soms wel iets fout. En dat gebeurde nou net bij mij. Ik liet namelijk mijn telefoon vallen toen ik hem uit mijn zak pakte. Met als gevolg een flinke barst en een stukke menuknop toen ik hem van de grond opraapte. Omdat ik geen nieuwe telefoon wilde aanschaffen was mijn plan om de telefoon te laten maken.

telefoon reparatie arnhem

Vond de prijs redelijk meevallen

 

Ik heb vervolgens mijn telefoon laten maken bij telefoon reparatie Arnhem. Ik vond de telefoonwinkel door te zoeken op ´´telefoon reparatie Arnhem´´ Toen ik dat intypte kwam ik al razendsnel bij de website uit. Op de website las ik al het een en ander over de reparaties. Maar ik wilde me toch graag informeren in het echt, dus bezocht ik het filiaal. Bij het filiaal van telefoon reparatie Arnhem werd ik heel duidelijk geïnformeerd en werd mij ook gelijk de prijs verteld, toen ik er om vroeg. Ik vond de prijs nog wel meevallen dus ik ging akkoord.telefoon reparatie arnhem

Tevreden over de service en kwaliteit

 

Het duurde niet lang of ik kon mijn telefoon ophalen bij de winkel. Mijn telefoon zag er weer net als nieuw uit. Ik werd er helemaal blij van. Toen ik hoorde dat de kosten ook nog eens werden vergoed door de verzekeraar van mij, sprong ik al helemaal een gat in de lucht. Voor meerdere ongevalletjes, waar ik natuurlijk niet op hoop en van uit ga, keer ik zeker terug bij telefoon reparatie Arnhem. Ik ben erg tevreden over de service en kwaliteit. Ook ben ik erg blij met mijn verzekeringsmaatschappij, die blijkbaar ook deze kleine ongelukjes vergoedt.