dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Voor een goede kledingreparatie Aalsmeer!

kledingreparatie Aalsmeer

Op zoek een bedrijf voor kledingreparatie Aalsmeer ? Het festival seizoen was weer begonnen. Mijn vrienden en ik gaan meestal naar veel verschillende festivals omdat wij hier dan ook veel plezier uit halen. Vanwege mijn dure studie heb ik nog weinig geld op de bank om al deze festivals te betalen. Toen een feest bij mij in de buurt werd georganiseerd besloten wij om over de hekken te klimmen. Met mijn mooiste outfit besloot ik dan ook de poging te wagen. Eenmaal aangekomen bleken het relatief hoge hekken te zijn. Toen wij eenmaal een mooie plek hadden gevonden, besloten wij om te gaan klimmen. Ik bleef echter een punt haken en viel naar voren. Gelukkig had ik niets gebroken maar mijn broek was gescheurd. We waren wel het terrein op gekomen. Mijn goede broek wilde ik wel laten maken na het festival. De dag erna ging ik direct naar een oplossing zoeken. Toen ik op het internet ging zoeken kwam ik uit bij De Gouden Rits.

kledingreparatie Aalsmeer

Helemaal gemaakt!

Kledingreparatie Aalsmeer bleek mij hierbij perfect te kunnen helpen. Binnen enkele dagen hadden zij mijn broek weer in de oude vorm weten te repareren! Mooi, nu kan ik weer flitsend naar het volgende feestje gaan!