dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Xterior verkoopt goede windschermen

Xterior

Samen met mijn vriend ben ik een restaurant begonnen die in de leukste straat van de stad zit. Wij moesten daar natuurlijk heel veel voor aanschaffen zoals een windscherm van Xterior. Mijn vriend en ik hebben elkaar een aantal jaar geleden leren kennen tijdens een kookworkshop. Onze passie voor eten bracht ons bij elkaar. Wij hebben beide de droom gehad om een eigen restaurant te beginnen in de stad. Het leek ons zo leuk om daarbij ook een terras te hebben waar mensen lekker buiten kunnen eten. Wij aten namelijk thuis ook altijd graag buiten. Het is natuurlijk niet makkelijk om alles te regelen want jij moet aan zoveel dingen denken. Er moet verschrikkelijk veel gekocht worden voor de inrichting binnen maar ook voor het terras buiten. Wat ben ik blij dat wij dit met zijn tweeën doen.

Xterior

Mooie producten

Wij vonden het vooral belangrijk dat het terras er mooi uitzag dus daarom besloten wij om een windscherm van Xterior aan te schaffen. Van een vriend van mij die ook een eigen restaurant heeft, had ik gehoord dat zij echt prachtige producten in hun assortiment hebben. Hij had geen woord gelogen want toen ik op de site ging kijken, zag ik veel mooie dingen. Het was best lastig kiezen want zij hadden best wel wat varianten. Samen met mijn vriend gingen wij er daarom eens goed voor zitten. Wij besloten uiteindelijk er een te nemen die voornamelijk uit glas bestond. Zo konden mensen nog om hen heen kijken.

Xterior

 

Meer verhalen