dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

aanhangerrijbewijs in 1 dag halen

logo osseforth

headerAangezien ik de laatste tijd enorm druk ben, wilde ik mijn aanhangerrijbewijs in 1 dag halen. Dat kan natuurlijk niet overal. Gelukkig vond ik op het internet Osseforth. Zij bieden opleidingen aan die je in 1 dag kunt halen. Normaal zou je dan zeggen dat het stukke duurder is, maar dat was niet het geval. Wat betreft de kosten was het erg voordelig en als je het vergelijkt met overige bedrijven al helemaal. Toen ik op de website terecht kwam zag ik staan dat ze in 2014 zijn uitgeroepen tot beste rij opleider. Deze award krijg je niet zomaar. Ik wilde daarom ook graag bij Osseforth mijn aanhangerrijbewijs in 1 dag halen. 

Rijlessenbovag

Toen ik contact opnam werd ik erg professioneel te woord gestaan. Zo hebben ze een rijles voor mij ingepland om mijn aangegeven dag. Op de afgesproken tijd/datum kwam mijn rijinstructeur. Tijdens het lessen kon je goed merken dat hij veel ervaring heeft. Zo werd ik uitstekend ondersteund en werden mijn zwakkere punten goed aangepakt. Dit zorgt ervoor dat je op het examen niks verkeerd doet. Na de hele dag te hebben gelest, kon ik aan het eind van de dag op examen. Het examen verliep uitstekend. Alle opdrachten heb ik goed uitgevoerd, dus het papiertje heb ik binnen. Daar ben ik Osseforth enorm dankbaar voor. Hun hebben mij goed voorbereid naar het examen gestuurd. Het is daarom ook echt een aanrader om hier je rijbewijs te halen. Alle voorzieningen zijn grandioos! Bekijk de website voor meer informatie.