dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Bij tandarts Utrecht moet je zijn!

tandarts utrecht

tandarts utrechtTandarts Utrecht is echt super! De reden? Pas geleden had ik het met een vriend van me over tandartsen. Hij vertelde me dat hij erg ontevreden was over zijn tandarts en dat hij opzoek was naar een betere arts. Hij werd er namelijk gek van dat hij niet steeds op de juiste momenten geholpen werd. Het werk dat de tandarts deed was volgens hem wel gewoon goed, dit vond hij niet genoeg omdat hij goed geholpen wilde worden.

tandartsIk vertelde hem toen over tandarts Utrecht, ik ga zelf al jaren naar deze tandarts en ik ben dan ook erg tevreden. Als ik een probleem met mijn gebit heb kan ik altijd meteen langskomen. Buiten dat doen mijn tandarts zijn werk erg zorgvuldig, hij neemt er de tijd voor en alles wordt dan ook erg goed gedaan.  Mijn goede vriend vertelde me dat dit hem ook wel wat leek, daarom zijn we samen naar de website toegegaan.

utrechtEen top idee!

Toen ik de website aan mijn vriend liet zien was hij meteen helemaal overtuigd, hij vertelde me dat hij nog nooit zo’n goede website voor een tandartspraktijk gezien had.  Hij nam daarom ook al snel contact op met de tandarts en daar heeft hij nooit spijt van gehad.

Hij is inmiddels al een paar keer geweest en hij vertelde me dat dit echt een wereld van verschil is vergeleken met zijn vorige tandarts. Hij is me erg dankbaar voor de goede tip en ik vind het erg leuk dat ik hem heb kunnen helpen.

Meer verhalen