dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Bol.com & Singlesday: een gouden combinatie

Wij Nederlanders zijn gek op korting. Wie houdt er nu niet van om flink geld te besparen op mooie aankopen? We moeten allemaal wel eens op de kleintjes letten, waarbij kortingen je een hoop kunnen schelen. Singlesday bij Bol.com is met recht een prijzenspektakel te noemen. Van origine een dag waarop in China het vrijgezellenbestaan in het zonnetje werd gezet, spelen webshops al jaren in op deze dag met fikse kortingen. Hoewel de dag in China nog steeds in het teken staat van de originele insteek, is deze dag buiten China vooral bekend vanwege de flinke kortingen die je kunt scoren op verscheidene producten. Ook Bol.com doet mee aan Singlesday.

Wat moet ik weten over Singlesday bij Bol.com?

Jaarlijks vindt Singlesday plaats op dezelfde datum: 11 november. Net als Black Friday is deze dag vol korting geïmporteerd uit het buitenland. Waar Black Friday van origine al te maken had met kortingen, is dit bij Singlesday pas later ontstaan. Vrees niet: niet alleen vrijgezellen kunnen genieten van de kortingen op deze dag. En wat voor kortingen: gemiddeld liggen de kortingen tussen de 50 en 70 procent. Het is niet voor niets dat Singlesday steeds populairder wordt, en dat steeds meer online verkooppunten hier op inhaken.

Een divers aanbod tijdens Singlesday bij Bol.com

Op deze dag vol korting moet er natuurlijk wel korting zijn op producten voor diverse doelgroepen. Van singles tot aan getrouwde mensen, van kinderen tot aan volwassenen… voor iedereen is er een mooie deal te vinden. Daarom is Bol.com hét adres voor exorbitante kortingen tijdens Singlesday.

Meer verhalen