dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Complete oplossing om piano/keyboard te leren spelen

Piano

Wil je voordelig in je eigen tempo online piano les volgen en bekende artiesten na kunnen spelen? Volg dan de cursus piano/keyboard spelen, geschikt voor zowel beginners als gevorderde spelers. Met meer dan 500 pianolessen online de grootste aanbieder, iedere week komen er nieuwe nummers en lessen bij. Je bent dus nooit uitgeleerd en het blijft afwisselend. Binnen enkele weken heb je de basis van het piano spelen al onder de knie.

Op momenten oefenen dat het jou uitkomt

Piano leren spelen bij een docent begint meestal met vol enthousiasme, tot het moment dat de tijden niet meer uitkomen en je ook nog eens in de knoei komt met het huiswerk. Door online les te volgen doe je het altijd als je er tijd voor hebt, ook het huiswerk kun je geheel naar eigen inzicht inplannen. Een goed te volgen stappenplan wat echt werkt en zijn vruchten afwerpt.

Iedereen kan online pianoles volgen

Iedereen kan keyboard of piano leren spelen, of je nu een hoge functie hebt of je werkt achter de kassa bij de supermarkt. De lessen zijn zo ontwikkeld dat deze zijn te volgen voor iedereen. De cursus bestaat uit 3 onderdelen, momenteel zijn er meer dan 500 pianolessen aanwezig. Ben je beginnend dan begin je bij de basis dat is les 1. Stap voor stap leer je echt wat nodig is om goed piano te leren spelen.

Piano

Verschillende onderdelen van de cursus

Wanneer je onderdeel 1 hebt doorlopen ga je verder met onderdeel 2. Bij dit onderdeel leer je bekende hits en nummers spelen, het wordt dus wel erg leuk om ook op feestjes en gelegenheden te spelen. Je hebt toegang tot een grote hoeveelheid nummers en hits. Je kunt zelf ook nummer aanvragen. Wanneer je het spelen onder de knie hebt, wordt er bij onderdeel 3 dieper ingegaan op de technieken en stijlen bij het spelen.