dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

cp company vest

CP is een Italiaans kledingmerk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit. Het merk is volledig italiaans en is opgericht in het jaar 1971 door de bekende ontwerper Massimo Osti. Het merk heette niet direct van de start CP Company. Osti bedacht namelijk als naam Chester Perry. Echter voelden sommige mensen met deze naam dat de merknaam van hun gestolen was en werd er besloten de merk naam simpelweg te wijzigen naar C.P. Company. Het merk heeft een groot aanbod van veel kledingstukken. Zo kun je een cp company vest, een cp company jas, een cp company trui, een cp company broek, of 1 van de vele andere kledingstukken van het merk aanschaffen.

Inspiratie van het merk

Het merk CP Company heeft zijn inspiratie gehaald van een combinatie tussen werkkleding die vroeger werd gedragen en ook is er inspiratie gehaald uit de militaire uniforms van de tijd. Het merk heeft zijn aandelen verkocht aan veel verschillende partners, maar toch bleef de oprichter Osti ten alle tijden zelf aan het hoofd van het bedrijf om te kunnen garanderen dat er de hoogste kwaliteit van producten geleverd kon worden. Verder heeft het merk veel kledingstukken die erg iconisch zijn en dan ook garant staan voor de goede naam van het merk.

Een goede vest

Bij het kopen van een nieuwe cp company vest kun je kiezen voor een gebreide vest, een vest met bijvoorbeeld een rits, of kies je toch liever voor 1 van de andere modellen? Het merk heeft voor ieder wat wils en zo kun je kiezen uit een groot aanbod van vesten. Kies bijvoorbeeld voor een mooie donkere vest die ideaal is te combineren met een goed overhemd, of een mooi t-shirt. Het merk heeft ook bekende jassen om te combineren met een vest. Kies bijvoorbeeld voor de Milie Miglia jacket. Deze jas is een echte klassieker met zijn bekende goggle bril.