dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

De mogelijkheid om online brillen te passen

Tegenwoordig heb je de mogelijkheid om online brillen passen. Via de website van Sluis Optiek & Optometrie kan je de leukste monturen passen. Hoe dit in zijn werk gaat? Je gaat naar deze website en je upload een foto van je gezicht. Nu heb je de mogelijkheid om zo verschillende monturen uit te proberen. Eigenlijk hetzelfde als je naar de winkel zal gaan, want ook dan moet je verschillende modellen uitproberen voordat je een keuze maakt. Meestal sta je dan in de winkel en kan je zelf moeilijk zien of een montuur je wel of niet staat, per slot draag ik niet voor niets een bril.  

Makkelijk kiezen

Nu ik dus de mogelijkheid heb om online brillen te passen kan ik zelf bepalen of een montuur mij wel of niet staat. Ik hoef nu niet mijn eigen bril af te doen en kan ik nu zelf zien of het nieuwe model mij wel of niet staat, ik kijk immers naar mijn foto op het beeldscherm met mijn bril op.

Er staan zeer veel (betaalbare) monturen op en het was voor mij dan ook makkelijk om een leuk model uit te kiezen. Nu hoefde ik alleen nog naar de winkel om de sterkte van de glazen te bepalen.