dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Drogist Leiden was er voor haar!

leiden

Drogist LeidenDrogist Leiden is vandaag het onderwerp omdat ik zelf erg blij ben met deze drogisterij. Je kunt hier namelijk vrijwel alles vinden en pas geleden was deze drogisterij er voor mijn moeder. Mijn moeder had namelijk erg veel last van een droge huid en ze wist maar niet wat ze doen moest. Ik wilde haar hier maar al te graag mee helpen en daarom besloot ik om samen met haar naar Drogist Leiden te gaan. Ik wist uit ervaring dat deze drogisterij een hele hoop zalfjes heeft tegen een droge huis en ik hoopte dat er ook een goed zalfje voor mijn moeder bij zou zitten.

Ik besloot om samen met mijn moeder naar de drogisterij te gaan en daar werden we niet teleurgesteld. De medewerkers van het bedrijf stonden meteen voor mijn moeder klaar. Ze vroegen waar mijn moeder naar opzoek was en uiteindelijk ging mijn moeder met een nieuw zalfje en een tevreden gevoel de winkel uit. Het zalfje moest natuurlijk wel werken maar daar hadden wij beiden veel vertrouwen in.

Drogist Het werk echt super!leiden

Mijn moeder gebruikt het zalfje al een tijdje en inmiddels kan ze vertellen dat het echt werkt. Ze heeft nu geen last meer van een droge huid en dat was toch echt de bedoeling van het aanschaffen van dit zalfje. Wij zijn in ieder geval te spreken over deze drogisterij en als mijn moeder ooit weer wat nodig heeft voor haar huid dan weten we nu waar we moeten zijn.

Meer verhalen