dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Drukventiel in verschillende maten

drukventiel

Het hebben van het juiste drukventiel kan heel erg belangrijk zijn voor de groei van jouw planten. Dat komt omdat sommige planten maar een bepaalde hoeveelheid water aankunnen. De een heeft veel meer nodig dan de andere. Het zou erg zonde zijn als jouw planten verrotten daardoor. Toen ik een aantal maanden geleden begon met het kweken van planten heb ik mij daarover goed ingelezen. Als ik aan iets begin, dan vind ik het belangrijk om het ook direct goed te doen. Aangezien ik nog niet zoveel kennis had over bepaalde producten, heb ik een hele fijne webshop om advies gevraagd.

drukventiel

Drukventiel voor 4 liter water per uur

Een een vriendelijke medewerker van de webshop vroeg ik of zij mij meer kon verstellen over het drukventiel. Ik wilde graag weten waar hij precies voor gebruikt wordt en welke maten er allemaal zijn. Zij legde mij uit wat het verschil is tussen de een die 4 liter water per uur door laat en de ander die 8 liter water per uur door laat. Na de uitleg was alles mij helemaal duidelijk en wist ik ook gelijk dat ik de gene nodig had die 4 liter water door liet. Mocht jij ook meer informatie willen, dan raad ik zeker aan om de webshop om advies te vragen.