dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

EA Sigaret is een super fijne webwinkel

EA Sigaret

EA Sigaret Een tijdje geleden heb ik voor het eerst iets gekocht bij EA Sigaret en ik ben hier heel erg over te spreken. Dit is dan ook de reden dat ik jou hier graag iets meer over wil vertellen. Ongeveer een half jaar geleden kocht mijn vriend een vaper en ik moest daar zelf niets van weten. Ik rookte gewoon lekker door en gaf daar bakken met geld aan uit. Op een gegeven moment had hij uitgerekend hoeveel hij had bespaard en dat was een ongelofelijk groot bedrag. Toen hij dit tegen mij zei, ben ik toch gaan nadenken of ik het niet eens moest gaan proberen. Dit heb ik toen toch gedaan en dat was echt een hele goede beslissing. Tot op de dag van vandaag heb ik er geen spijt van en dat is om twee redenen. De eerste is dat het een stuk gezonder is en de tweede is dat ik er meer geld door overhoudt.

De service van EA Sigaret

EA Sigaret

Bij EA Sigaret koop ik tegenwoordig altijd mijn e-liquid. Zij hebben namelijk een heel erg groot assortiment met veel verschillende smaken en daardoor zit er voor iedereen wel iets tussen. Ik vind het zelf ook heel erg leuk om nieuwe dingen te proberen en dit doe ik dan ook regelmatig. Het fijne is dat hun prijzen laag zijn en daardoor kun je dit ook nog eens doen. Er zit een flink verschil tussen wat je bij hen betaalt en in een winkel. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je lang moet wachten op jouw bestelling, want ik heb het vaak binnen twee dagen al in huis.

Mijn favoriet

Sinds ik bij EA Sigaret dingen koop ben ik verkocht. Hun assortiment is zo uitgebreid dat ik zelfs al meerdere favorieten heb, maar aardbei staat nog steeds op 1!