dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een erg mooie Muursticker

Ken je dat gevoel? Je loopt je woonkamer in en denkt in een keer, het is tijd voor iets anders! Dit had ik laatst ook en dat is ook meteen de reden dat ik op het internet ben gaan zoeken naar een leuk idee! Ik wist zelf niks leuks te verzinnen en dan is het internet toch maar weer erg handig. Op het internet zag ik trouwens erg veel leuke dingen maar uiteindelijk ging mijn aandacht toch naar de muursticker! Muurstickers zijn erg leuk voor op de muur in bijvoorbeeld je slaapkamer of woonkamer. Het leek mij wel leuk om zo’n muursticker in mijn woonkamer te hebben en daarom ben ik op de website van WindowDeco gaan kijken naar mooie stickers!

Een aankoop waar ik niet snel spijt van zal hebben!

Op de website zag ik erg veel mooie stickers en dit inspireerde me. Op de website kan je namelijk ook je eigen sticker ontwerpen! Inmiddels heb ik dat al gedaan en ik heb een prachtige sticker laten maken. Ik heb namelijk een familiefoto gebruikt en dit ziet er super gaaf uit! Ik heb hem al binnen en de sticker hangt al op de muur. Ik ben er super blij mee en ik heb al veel leuke reacties van mensen gehad. Lijkt jou dit ook wel wat? Kijk dan op de website en creëer je eigen sticker!=