dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een investering je heftruckcertificaat halen.

1Een van mijn goede vrienden zocht al een hele poos een baan, hij heeft geen diploma’s en dat maakte het best wel moeilijk voor hem om een baan te krijgen. Hij kon in een magazijn gaan werken waar hij een minimum loon zou krijgen en ook was er een andere vacature maar dan moest hij zijn heftruckcertificaat halen. Ik besloot deze voor hem te vergoeden zodat hij een wat betere baan zou kunnen krijgen binnen het bedrijf, we gingen op zoek naar een goede rijschool en zo kwamen we terecht bij de rijschool die ik hierboven gelinkt heb. Het is een professionele rijschool met instructeurs die zeker erg goed zijn in hun vak en het meer als een hobby zien als werk.

Het was het zeker waard

2

Doordat hij een Heftruckcertificaat halen was het veel makkelijker om die betere baan te krijgen, hij werd dan ook snel aangenomen. Van de Arbowet moet je een certificaat hebben voordat je een heftruck mag besturen op je werk en daar ben ik het zeker mee eens, er kunnen erg veel ongelukken gebeuren wanneer je zo’n machine bestuurd.

Nadelen aan geen certificaat.

Je zou bijvoorbeeld heel veel schade aan producten aan kunnen richten maar ook aan medewerkers, zo kun je iemand zo het ziekenhuis in rijden en dat moet je natuurlijk niet hebben, daarom is het erg belangrijk dat mensen dit doen. Het is voor de baas ook een hele slimme investering aangezien alles er net wat sneller door gaat. Je verdient het zeker terug.3