dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een loungebank voor buiten die de lente nóg aangenamer maakt

Vandaag sta ik stil bij de lente – en bij hoe heerlijk dit seizoen altijd weer is. Het is de voorbode van moois, van een belofte. De bloemen groeien weer, de zon schijnt, het leven bloeit weer op na maanden van donkerte en kou. Het is by far mijn lievelingsseizoen en ik sta er dus ook graag bij stil. Bovendien heb ik iets leuks om je op te wijzen: een wel heel bijzondere loungebank voor buiten, die het buitenleven nog aangenamer weet te maken.

lb31

Gepersonaliseerd design van je tuinbank

Zoals jullie wel weten schuilt er een creatieve geest in mij en ben ik er voorstander van je eigen stempel op alles te drukken. Het leuke is dat daar ook in de maatschappij steeds meer aandacht en ruimte voor blijkt te zijn. In alles zie je dat terugkomen, ook producenten ontdekken dat het persoonlijke publiek is in dezen, dat mensen graag die vrijheid genieten om zeggenschap over hun omgeving te hebben. Nu mij ter ore is gekomen dat je zelfs je eigen tuinmeubels kunt ontwerpen, zijn er bij mij gelijk allerlei ideeën ontsprongen – en ik hoop jou op mijn beurt ook te kunnen inspireren!

lb2Dutch Riviera is een Nederlands merk dat loungebank voor buiten ontwerpt – maar jou ook de ruimte geeft een eigen stempel op de tuinmeubels te drukken. Je kunt de stof van de meubels immers volledig laten ontwerpen naar je eigen smaak en dat dat heel bijzondere vormen aan kan nemen, zie je wel aan de foto’s die dit bericht begeleiden. Heb je een mooi ontwerp en wil je dit graag drukken op je eigen lounge bank? Sla dan nu je slag en besef je hoe bijzonder je eigen tuin eruit kan komen te zien!

lb30