dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een pen is meer

pennen-bedrukken-luxe

Gauw even een notitie maken en ergens slingert wel een pen rond. Maar realiseer je je wel eens dat een pen meer is dan een simpel gebruiksvoorwerp. Zo is een pen een mooi persoonlijk cadeau: denk aan luxe pennensets of gegraveerde Lamy pennen. Ook kun je een Parker pen kopen van www.pengraveren.nl of Waterman ambachtelijk.

Kortom: zoek je nog een mooie persoonlijke gift…kijk dan eens bij pengraveren.nl.

Hoe werkt graveren?

Bij graveren breng je figuren en/of letters in harde materialen met een speciale graveernaald. Deze techniek gaat al terug tot de prehistorie, maar kwam vooral tot bloei vanaf de 15e eeuw. Je kan op 2 manieren graveren:

  • Handmatig. Bij deze manier leg je de plaatjes van de afbeelding die je wilt graveren in het apparaat klaar. Daarna begint het precieze werk: uitmaten hoe groot de afbeelding geplaatst kan worden en op welke plek. Als het klopt, dan kan je daadwerkelijk gaan graveren. Bij handmatig graveren zijn er geen 2 producten hetzelfde. Handmatig graveren gebeurt meestal met kleinere producten.
  • Machinaal. Hierbij doet het graveerapparaat al het werk. Je moet het apparaat wel eerst zorgvuldig instellen. Meestal wordt er machinaal 2x gegraveerd. Dit is meer geschikt voor grotere producten.

Www.pengraveren.nl

Bij www.pengraveren.nl hebben wij diverse merken pennen. Zo verkopen wij luxe pennensets van Lamy pennen of Waterman ambachtelijk. Maar ook kun je dus, zoals eerder al genoemd, een Parker pen van www.pengraveren.nl. Wij hebben alle goede merken pennen in huis, maar ook pennenetuis!

Wil je een persoonlijke boodschap op je pen? Dan is dat bij ons tot 2 regels gratis. Kies je voor een plaquette van 2×6 cm, dan kunnen er 3 regels op gezet worden.

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 14.00 uur, dan heb je je unieke cadeau de volgende dag al in huis!