dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een perfecte outfit met de Janome naaimachine

janome_dc_7100_1Een beetje creatief zijn kan nooit kwaad. Zelf hou ik ervan om te knutselen met oude kleren en nieuwe stofjes. Ik schuim de stoffenwinkels en markten af naar afgeprijsde stoffen met een leuk kleurtje of een hip patroon. Samen met wat oude kleren verwerk ik ze dan tot een kledingstuk. Uiteraard doe ik al dat naaiwerk niet met de hand, maar gebruik ik daarvoor mijn favoriete naaimachine. Ikzelf heb een Janome naaimachine dat tal bijna vijf jaar dienst doet en nog even fijn en snel werkt als in zijn beginperiode. Het is niet zonder reden dat ik dit merk heb aangeschaft. Ik was nog maar net afgestudeerd en had bijgevolg een redelijk beperkt budget. In een professionele naaiwinkel heb ik mij vakkundig laten bijstaan in mijn zoektocht en daar bleek dat de Yanome naaimachine voor mij de ideale keuze was. janome_405_2

Van knopen aannaaien tot kleedjes creëren t

Janome is een bijzonder gegeerd merk bij zowel de professionele klerenmakers als bij de amateur huismoeders die op zoek zijn naar een handig apparaat om de knopen van zoonlief terug aan het hemd te knopen. Het merk heeft een bijzonder uitgebreide collectie, zodat je met elk prijsbudget er een machine kan vinden. Hoe dan ook staat het merk garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Ook met een beperkt budget koop je Janome dan ook een degelijke naaimachine met een lange levensduur. Met zijn 20 steken 5 knoopsgatsteken heb ik voor mijzelf het perfecte model gevonden.janome_dc_4030_limited_edition