dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Financial lease, de beste keus voor ondernemers

financial-lease-twenteAls ondernemer komt u graag goed voor de dag. U gaat netjes gekleed en rijdt een auto waarin u gezien mag worden. Een auto die volledig voldoet aan het beeld dat u voor ogen had. Niet? Waarom dan niet? Was het een te grote investering om uw droomauto aan te kopen? Of kwam uw droomauto niet voor in de voorraad van uw lease intermediair? Daar kunt u nu iets aan doen!

Door te kiezen voor financial lease hoeft u niet direct te investeren, maar rijdt u wel een mooie auto. Wellicht de auto waar u al jaren van droomt. Bij financial lease betaalt u namelijk per maand een bedrag dat wordt bepaald door het aankoopbedrag te verminderen met de slottermijn. Het restantbedrag verdelen we over de looptijd van uw contract en resulteert in een vast bedrag per maand.

Naast het feit dat u voor een voordelig bedrag per maand een mooie auto rijdt, kunt u bij enkele financial lease intermediairs ook terecht voor een ruime keus. Een keus die niet beperkt wordt door een vaste voorraad, maar waarbij u ook vrij bent in het kiezen van auto geheel naar uw wens. Financial Lease Twente is zo’n intermediair. Hier krijgt u te maken met een breed aanbod btw-personenauto’s en bedrijfswagens die jonger zijn dan 5 jaar en geven ze u de kans uw droomauto te bestellen bij een van de vele merkdealers door het hele land. Financial Lease Twente kent een landelijke dekking en zorgt voor een aanbod op maat!

Meer verhalen