dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Fysiotherapie Vlissingen gezocht

Helaas, ook ik ben druk aan het zoeken geweest naar fysiotherapie Vlissingen. Dit naar aanleiding van het feit dat ik van het weekend ben gevallen en hier nu nog steeds klachten van heb. Gisteren al een bezoek aan de huisarts gebracht en gelukkig de conclusie kunnen trekken dat er niks gebroken is. Toch raadde hij het wel aan om naar de fysio te gaan zodat ik niet verkeerd ga lopen en de klachten alleen maar erger wordt. Hij had al wel een aantal praktijken doorgegeven waar ik eventueel terecht kon, al ben ik van mening dat ik dit graag zelf wil uitzoeken. 

arjenkats-2-300x116

Zodoende ben ik op het internet naar zoeken naar een goede praktijk en terecht gekomen bij Arjen Kats Fysiotherapie. Hier is het mogelijk om de klachten duidelijk te bespreken en in te zien welke behandeling raadzaam is. Ook het krijgen van een massage om je bindweefsel los te krijgen komt hier aan de orde. Ikzelf heb ervoor gekozen om bij hun een afspraak te maken en kon gelukkig diezelfde dag er nog terecht. Een goede analyse van mijn klachten heeft ertoe geleid dat ik bij hun aan het juiste adres ben voor de juiste behandeling.