dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Gelukkig kan je een e rijbewijs in 1 dag halen.

Mijn vrouw en ik zijn al tijden aan het zoeken naar een geschikte vakantie. Blijven we in Nederland of gaan we toch voor een wat warme vakantie, dus naar het buitenland? Maar wat een ellende, de ene vakantie is nog duurder dan de andere. En dan hebben we het alleen nog maar over het verblijf, het eten en uitstapjes komen hier nog bij. Nee, dat wordt een beetje teveel van het goede. Toch maar iets anders verzinnen. Als klap op de vuurpijl belt een zus van me. Ze hebben besloten om hun caravan weg te doen, en of wij hier soms interesse in hadden? Ja leuk, alleen ik mag met mijn huidige rijbewijs geen caravan trekken. En onze vakantie stond al over twee weken gepland. Gelukkig kreeg ik de tip om naar de site van e rijbewijs in 1 dag te gaan. Je hebt hier de mogelijkheid, mits geschikt, binnen één dag je rijbewijs te halen. Echter moet je hiervoor wel een proefles nemen. Tijdens deze les wordt gekeken of je wel geschikt ben voor dit snelle traject. Gelukkig was ik geschikt om binnen 1 dag mijn examen te doen. JG

Koffers zijn gepakt.

Ik kan zeggen dat ik mijn rijbewijs binnen heb. We kunnen op vakantie! Koffers zijn gepakt, caravan heeft een extra poetsbeurt gehad. We hebben de route helemaal uitgestippeld, we gaan naar Spanje. We hadden twee weken niet kunnen bedenken dat we met een caravan erop uit zouden gaan, en nog wel naar Spanje. Ben dan ook bijzonder blij dat er de mogelijkheid bestaat om binnen 1 dag je rijbewijs te kunnen halen. JG