dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Goedkoop online 10 inch scooterband kopen

Goedkoop online 10 inch scooterband kopen

Goed onderhoud aan jouw scooter begint bij controle van de scooterbanden. Controleer regelmatig de bandenspanning, het ventiel en het profiel. Je kunt online goedkoop en eenvoudig nieuwe scooterbanden kopen van de bekende merken, in alle gangbare maten en tegen de laagste prijzen. Veel scooters rijden op 10 inch scooterbanden, merken als Vespa, Piaggio, Kymco en Sym maken hier vaak gebruik van. De meeste retro scooters en budget Chinese scooters rijden ook op 10 inch scooterbanden.

Goedkoop online 10 inch scooterband kopen

Hetzelfde maar toch niet hetzelfde

Zowel Europese en Chinese scooters worden vaak gebouwd op basis van 10 inch scooterbanden. Bijvoorbeeld de Vespa LX en Vespa S, de Piaggio Zip, de Kymco Agility, Kymco Sento, Kymco VP50, Kymco DJ en Sym Mio. Toch kan het voorkomen dat een specifiek type of uitvoering toch een andere bandmaat gebruikt, soms kan de voorband ook verschillen van de achterband. De Vespa LX en S achterband zijn voorbeeld voorzien van een 10 inch achterband, maar de Vespa LX heeft een 11 inch band aan de voorzijde. Controleer dus vooraf welke maat je nodig hebt.

Je kunt via de webshop ook even vragen welke maat scooterband je nodig hebt voor jouw scooter.

Een scooterband voor elk merk

Van Vespa S naar Piaggio Zip, of de Chinese scooters als de Kymco Agility en de Sym Mio, je kunt er elk merk scooterband op leggen. Jij kiest aan de hand van jouw voorkeur, rijgedrag en de prijs die je wilt betalen de band die bij je past. Online kun je goedkoop scooterbanden kopen voor alle soorten scooters. Kijk direct in het online aanbod voor meer informatie.