dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Haarverzorging kan bij niemand kwaad!

U wil er toch ook altijd goed uit zien? Uw haar is daarbij een essentieel onderdeel. Als uw haar er niet goed of verzorgd uit ziet dan kunt u al gauw niet serieus genomen worden of een andere indruk maken dan dat eigenlijk de bedoeling is. Fresh Hair Design is een luxe kapsalon in het centrum van Leiden en is gespecialiseerd in haarverzorging. Zij staan bekend om hun expertise, visie en kleurtechnieken voor elk type haar. Bij Fresh Hair Design werken zij alleen maar met de beste producten en cosmetica. Ook voor de beste prijs en kwaliteit verhouding kunt u hier aan kloppen om uw haar te laten doen. U zal altijd in goede handen terecht komen en u hoeft niet bang te zijn dat er amateuristisch met uw haar gespeeld zal worden.

Producten van hoog waardige kwaliteit

Zoals hierboven al staat, bij Fresh Hair Design werken ze alleen met de beste producten en cosmetica. U zult versteld staan van de resultaten wanneer u de juiste haar producten gebruikt! Bij deze kapsalon bieden ze diverse merken aan, waaronder L’Oréal, Schwarzkopf, Sassoon, en Moroccanoil. Zo is er voor iedereen de juiste haarverzorging te vinden. Komt u alleen langs voor een knipbeurt, dan gebruiken ze tevens deze merken zodat u weer met een prachtig kapsel de deur uitloopt.

Eigen ervaringen

Zelf had ik ook problemen met mijn haar wat weer eens niet in model wilde zitten, dus ik ging advies halen bij een erkend kapsalon waar ik nu dus over schrijf. Nu zit mijn haar in prima vorm en zie ik er zelf ook veel meer verzorgd uit.