dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Handige site over films? films.nu

FIlms.nu

Films.nu

Wil je veel informatie opdoen over films? Kom je er niet uit welke film je wilt kijken? Wil je gratis een account voor inzicht over je eigen watchlist? Ik heb een zeer handige website gevonden waar je over de nieuwste films informatie kunt vinden. Ik zelf gebruik de website van films.nu regelmatig, en ik ben er ongelofelijk tevreden over dat ik de website heb gevonden. Er is een kopje waarover de meeste websites niet beschikken, maar films.nu wel. Onder het kopje personen, vindt je de acteurs, en er staat netjes in welke film ze spelen, wat heel handig is.

Deadpool

Films

Op de website kan je over alle films de samenvatting lezen of de trailers bekijken.  Zo kan je ook te weten komen welke film je aanspreekt, en je wilt gaan bekijken, de website geeft ook aan waar je de film kan kopen of zien. Ik heb heel vaak meegemaakt dat ik niet wist welke film ik wilde kijken, maar nadat ik deze website tegen kwam heb ik dat helemaal niet meer. Op de website kan je niet alleen van de oudste tot aan de nieuwste films informatie opdoen, maar ook van de slechtste tot aan de beste IMDB score. Onder het kopje nieuws beschik je over de actuele nieuws van films, wat voor de meesten wel leuk is om te lezen. Laatst zat ik op de bank en wist ik even niks te doen, dus dacht ik aan de website, want zij hebben een TV Gids, zo vond ik gelijk de informatie over welke film ik wilde gaan kijken op TV. Ik raad iedereen aan om deze website te gebruiken, een account zou niet echt hoeven maar het gebruik van de website wel!

Films.nu