dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Het vertaalbureau in Maarssen kon mij helpen

vertaalbureau Maarssen

Een tijdje geleden heb ik hele belangrijke documenten ontvangen die ik helaas niet kon lezen en daarom ben ik naar vertaalbureau Maarssen gegaan. Ik wist zeker dat zij mij hiermee konden helpen. In het verleden ben ik namelijk als eens naar hen toe gegaan om iets te laten ontcijferen. Het is zo knap van die medewerkers dat zij zoveel verschillende talen spreken. Zonder hen zouden heel veel mensen brieven van bijvoorbeeld familie uit het buitenland niet kunnen lezen. Het is ook handig voor bedrijven als zij handel gaan drijven met iemand uit een ander land. Als ik iets niet kan lezen, dan ga ik altijd naar hen toe.

vertaalbureau Maarssen

Een belangrijke brief

Toen ik belde om een afspraak te maken bij vertaalbureau Maarssen nam een vriendelijke vrouw op. Zij herkende mij naam nog van de vorige keer dat ik bij hen langs was gegaan. Zij vond het erg leuk dat ik weer eens een keer langs kwam. Ik vertelde haar dat ik een belangrijke brief van familie uit het buitenland had ontvangen. Zelf was ik erg benieuwd wat zij erin hadden geschreven dus ik wilde zo snel mogelijk een afspraak maken. Het was erg fijn dat ik een aantal dagen later al terecht kon. 

 

Meer verhalen