dennis provans

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Hoe werkt Kamagra?

Kamagra is een middel om een betere erectie te krijgen. Aan de werking van Kamagra ligt een medisch wetenschappelijke basis ten grondslag. Na de inname van Kamagra zult u niet langer last hebben van een erectiestoornis. Het is van belang te begrijpen hoe Kamagra werkt en de gevolgen voor uw lichaam.

logo

Verwijden van bloedvaten met sildenafil

De werkzame stof in Kamagra is sildenafil en maakt deel uit de van de fosfodiësterase type 5 remmers. Deze stof remt de productie van fosfodiësterase in de bloedbaan. Deze stof breekt de stoffen in het bloed af die de bloedvaten verwijden. Door de werking van fosfodiësterase tijdelijk een halt toe te roepen zal de erectie krachtiger zijn en langer aanhouden.

De enzymen worden afgeremd en de bloedvaten naar de penis worden wijder. Zo kan er voldoende bloed naar de penis stromen als deze in ontspannen toestand is. Dat heeft tot gevolg dat de zwellichamen zich kunnen vullen met bloed wat leidt tot een erectie. De sildenafil zorgt ervoor dat het bloed niet direct uit de penis zal wegvloeien wat resulteert in een erectie die langer zal aanhouden.

Verkrijgbaar in verschillende vormen

Kamagra wordt normaal gesproken ingenomen in tablet vorm met wat water. Het duurt ongeveer een half uur tot een uur voordat de werkzame stoffen in de bloedbaan zijn opgenomen. Naast een pil is  Kamagra tevens verkrijgbaar als een vloeibare jelly, kauwtabletten of bruistabletten.

Lees goed de bijsluiter

Kamagra 100mg is een medisch supplement waarvan u vooraf de bijsluiter goed moet lezen. De werkzame stof sildenafil kan bij sommige mensen bijwerkingen vertonen. Het is niet de bedoeling dat Kamagra wordt ingenomen samen met opwekkende middelen waaronder maar niet uitgesloten tot poppers. Bij twijfel is het raadzaam contact op te nemen met uw arts. De erectie zal plaatsvinden in situaties van opwinding en niet op andere momenten. Zo worden vervelende situaties in het dagelijks leven vermeden.